Extra training op woensdagvoormiddag!

Vanaf woensdag 13 maart, starten we met een dagcursus aikido van 9u30 tot 11u00.

Aikido is een leuke manier om je lichaam en geest te oefenen. We leren rollen, vallen, ontwijken, gooien en klemmen. Dat doen we ontspannen wanneer het nodig is, explosief als het gepast is. In aikido leer je hoe je vanuit een standvastige opstelling soepel kan reageren op een crisissituatie.
We verwelkomen iedereen, van beginners tot ervaren aikidoka, van mensen die dagelijks intensief bewegen tot mensen die (opnieuw) starten. In onze club waarderen we immers alle verschillen die we als mens hebben. Onze lessen kennen een gestructureerde opbouw, maar we willen de deelnemers niet in een keurslijf dwingen. In tegendeel, we gaan op zoek naar de individuele kwaliteiten in ieder van ons om die verder te ontwikkelen op een persoonlijk pad.

Alle trainingen vinden plaats in LAGO Gent Rozebroeken (het zwembad), op woensdag van 9u30 tot 11u. We gebruiken de gevechtssportzaal die je bereikt via de trap op het einde van de benedengang.

Kom je voor het eerst?  Ben je nog niet zeker of aikido iets is voor jou?  Trek dan wat gemakkelijke/losse kledij aan en doe gewoon mee. De eerste lessen beschouwen we als proeflessen. Ontdek deze complete en fascinerende krijgskunst samen met ons.

De lesgever
Erik Roger (2de dan) kwam tijdens zijn acteursopleiding aan de Kleine Academie in contact met aikido, waar het deel uitmaakte van de doorgedreven bewegingstraining. De fascinatie voor aikido bleef en nu is het moment aangebroken om die door te geven. Aikido als krijgskunst, maar ook als bewegings- en mentale training voor wie actief in het leven staat.